In 2010

Opgericht Repair2Go-bedrijf

Repair2Go is ​​in 2010 opgericht in Utrecht, Nederland, door Roman Younesi. Roman had in het verleden in de consumentenelektronica-industrie gewerkt en realiseerde zich dat, hoewel er behoefte was aan een gerenommeerd, toegewijd klein elektronicareparatiebedrijf, geen enkel bedrijf naar voren was gekomen om die rol op zich te nemen. Merkbekendheid voor deze branche moest nog worden gevestigd.

In twee jaar

Besloten om Franchise aan te bieden

Binnen twee jaar waren hij en zijn managementteam uitgegroeid tot vijf succesvolle winkels, en met de vraag naar groei die geen tekenen van vertraging vertoonde, besloot hij eind 2012 Franchise-kansen te bieden. In de volgende paar maanden waren er nog tien succesvolle locaties gevestigd, en in de nabije toekomst zullen er nog veel meer gepland staan.

Heden

We zijn er om je te helpen

Repair2Go richt zich op het zijn van een one-stop-oplossing voor de klant. Reparaties worden snel en professioneel ter plaatse uitgevoerd en terwijl de klant wacht, kunnen ze bladeren door veel van de meest vertrouwde merken van smartphone- en tabletaccessoires die in de winkel worden vervoerd. Mocht het apparaat niet herstelbaar blijken te zijn, dan kan ons bekwaam personeel een van onze gereviseerde apparaten aanbevelen, om de klant zo snel en pijnloos mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Repair2Go gelooft in de simpele waarheid dat kwaliteitswerk groei en succes produceerts

Roman Younesi – CEO praat over de begindagen van Repair2Go