Koop een telefoon

Blader door onze selectie van vakkundig opgeknapte mobiele telefoons en vind degene die bij u past … en uw budget.

Sell Your Used Phone

Met Repair2Go Store heb je een plek waar je echt geld kunt krijgen voor je oude telefoon – Krijg contant geld ter plaatse.

Trade Your Phone

Als uw telefoon verouderd is, ruil dan in. Als je telefoon te gecompliceerd is, ruil dan in. Met het handelsprogramma van Repair2Go zijn de keuzes aan u.

Koop, Verkoop, Ruil

Wil je je telefoon niet repareren? Wil je gewoon de nieuwste gadget? Kopen. Verkopen. Inruilen 

mobile-phone-1595784_1280(1)

Heeft u een telefoonkerkhof in uw rommellade? Een oude tablet, e-reader of muziekspeler die gewoon je waardevolle opslagruimte in beslag neemt? We zijn er om u te helpen die oude apparaten ter plekke om te zetten in contant geld! 

Breng ons uw oude smartapparaat en we kopen het ter plaatse voor contant geld. Wanneer we deze gebruikte apparaten ontvangen, zal ons deskundige reparatieteam ze met OEM-onderdelen opknappen tot een zo goed als nieuwe kwaliteit. Vervolgens verkopen we ze rechtstreeks aan het publiek, zonder tussenpersoon!

0 +

Toestellen gekocht

0 %

Tevreden klanten

$ 0 K

Betaald aan Klanten
Snelle Betaling

Krijg snel betaald wanneer u uw mobiele telefoon of apparaat inruilt!

We betalen u binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw mobiele telefoon, tablet, smartwatch of fitnesstracker. Pas uw verzend- en betalingsmethoden aan om uw betalingsdatum te schatten met onze FastPay Forecaster.

30 Dagen Prijs garantie

Vergrendel de prijs van uw telefoon of apparaat gedurende 30 dagen!

Waarden van mobiele telefoons en andere apparaten worden natuurlijk in de loop van de tijd minder (vooral rond de release van mooie nieuwe Samsungs of iPhones). Onze oplossing is een Repair2Go 30 dagen prijsslot. Dit zorgt ervoor dat u de vermelde waarde van uw apparaat verdient, zolang we het binnen 30 dagen ontvangen.

Geen Risico

Uw mobiele telefoon of apparaat verkopen aan Repai2Go is ​​risicoloos.

Zoals in elke andere goede relatie, vinden we dat eerlijkheid het beste beleid is. Als we om welke reden dan ook geen oog hebben voor de waarde van een item dat u naar ons verzendt, vraagt ​​u het kosteloos terug.

Van onze blog

Tips en trucs gebruiken smartphone