Wij zijn Repair2Go

Uw vertrouwde bron voor reparatie van technologie

Snelle, betaalbare reparatie van tablets, laptops, gameconsoles en mobiele telefoons. Uw gadgets spelen een grote rol in uw professionele, persoonlijke en schoolleven. Wanneer uw telefoon, tablet of laptop kapot gaat, wilt u dat een expert de reparatie uitvoert. Dat is waar we binnenkomen. Met meer dan een decennium aan ervaring in de elektronica-reparatie-industrie, kan Repair2Go de klus snel en effectief klaren.

We kunnen je verzekeren dat we alles hebben gezien! Van smartphones die door een auto zijn overreden tot tablets die een duik in een zwembad hebben genomen, we zijn voorbereid op alles wat op ons pad komt. Elke Repair2Go-technicus doorloopt een intensief trainingsproces en we handhaven een omgeving van constant leren, dus geen enkel apparaat is te nieuw, geen technologie te ingewikkeld.

0 Years

Years of experiences

0

Cracks covered

0

Devices repaired

0 %

Satisfied customers

Repai2Go gelooft in de simpele waarheid dat kwaliteitswerk groei en succes produceert.

Roman Younesi CEO Repair2Go

Houd van mensen

Liefde is waar het is. Wij geloven dat liefde het belangrijkste gebod in het leven is en daarom is liefde het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Love is Repair2Go nummer 1 Core Value.

De klant niet de euro

We hebben Repair2Go opgericht met behulp van deze fundamentele kernwaarde en we geloven dat de waarde van mensen meer waard is dan de waarde van geld.  Het resultaat van het zetten van mensen op de eerste plaats zal altijd belonen het voordeel van het verdienen van geld.

Heb integriteit

“Integriteit is wat je doet als niemand kijkt; het doet de hele tijd het juiste, zelfs als het in je nadeel kan werken.” – Roman Younesi.  De juiste keuze is zelden de makkelijkste, maar het is altijd de juiste.  Dus in wezen werken we hard om het juiste te doen.

Wees positief en optimistisch

Deze kernwaarde is noodzakelijk om een winnend leven op te bouwen.  Mensen vinden kracht, energie, vertrouwen en creativiteit bij het beoefenen van positief en optimistisch.  We moeten deze kernwaarde omarmen en uitvoeren terwijl we de middelmatigheid van een negatieve kijk op het leven terugduwen, want de waarheid is… Attitudes zijn besmettelijk.

Klantenservice leveren

We would like to thank John’s for putting this one into action.  We believe our customers deserve nothing less than the best so we encourage working a little harder and going a little farther to show our customers that we truly want to WOW them.

Wees klaar

Om te groeien, is het essentieel om voor te bereiden en klaar te zijn.  Leven in het moment is de sleutel hier. Omarmen wat je ook tegenkomt met een can do attitude en de bereidheid om je best te doen in het proces.

Gratis diagnose

Wij geloven in een transparant reparatieproces en dat begint met duidelijke en vooraf vastgestelde prijzen. Als u niet zeker weet wat er mis is met uw apparaat, stellen we het graag gratis vast. Zodra we hebben vastgesteld wat er nodig is voor uw reparatie, nemen we contact met u op met een vrijblijvende reparatieofferte. U kunt ervoor kiezen om door te gaan met een reparatie, of niet, de keuze is altijd aan u.

Lage prijsgarantie

Uw apparaat laten repareren mag de bank niet breken. Onze lage prijs garantie zorgt ervoor dat wij onze klanten altijd de beste prijs bieden. Voer gewoon de gepubliceerde prijs van een lokale concurrent in voor dezelfde reparatie en we zullen hun prijs graag evenaren en verslaan met € 5. Let op, de reparatieprijs moet een regelmatig gepubliceerde prijs zijn en de aanbieding is niet van toepassing op specials, coupons of andere kortingen.

Snelle reparatie

Van vriendelijke en informatieve technici tot online reparatie-tracking, wij maken reparatie eenvoudig. We weten hoe belangrijk uw apparaat voor u is, dus we beloven het zo snel mogelijk aan u terug te sturen en u bij elke stap op de hoogte te houden. De meeste van onze populaire reparaties kunnen zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht!

180 tot 365 dagen garantie

In het zeldzame geval dat u een probleem ondervindt met uw gerepareerde apparaat, ondersteunen we al onze reparaties met een probleemloze garantie van 180 tot 365 dagen. Niet in de buurt van de winkel die je oorspronkelijk bezocht? Geen probleem, onze garantie is wereldwijd geldig op al onze locaties!

Gegevensbescherming

Het Repair2Go-team werkt volgens strikte richtlijnen voor gegevensbescherming en privacy, zodat u er zeker van kunt zijn dat u in veilige handen bent wanneer u ons vraagt ​​om iPhone-reparaties, iPad-reparaties, iPod-reparaties en Samsung Galaxy-reparaties uit te voeren. We streven ernaar onze klanten een ongeëvenaard serviceniveau te bieden.

Ervaren

Wij zijn een FAMILY EIGENAAR en geëxploiteerd bedrijf, en we zijn sinds 2010 in de draadloze industrie

Sandra Sena Ekeren Antwerpen

Super goede service
Zeer vriendelijk onthaal en super lieve mevrouw

Moreels Nikki Ekeren Antwerpen

Juist Iphone 8 scherm laten maken. Super uitleg gekregen over alles ook zeer goede service tegenover andere winkels!
Moest er ooit nog eens iets gebeuren met men scherm dan zien ze mij daar terug!
Super!

Dirk Campo Schilde Antwerpen

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam en dat aan een correcte prijs, aanrader!

Patrick Geuens Ekeren Antwerpen

Super bedankt voor de goede service en zeeeer klantvriendelijk